Business & Decision gaat naar Nerdland!

Nerdland Festival is het grootste openlucht wetenschapsfestival van België.

Dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan circustenten, foodtrucks, sfeer en gigantisch veel wetenschap & technologie. Van de pot gerukt, maar dan op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Voor iedereen.
 

Wat valt er te beleven op de Business & Decision booth?

 • Drink een kopje koffie in onze Connected lounge & leer wat bij over IoT en Business & Decision

 • Luister naar de beste hits afgestemd op je humeur dankzij de AI DJ

 • Werk mee aan een (weliswaar opgezette) Clinical Trial. Bloeddrukmeters, labojassen voor jong en oud, … alles staat ter beschikking

 • Breng de bijsluiter van je medicatie mee en ontdek wat daar nu echt instaat, want wij lezen die wel hoor.
   

AI DJ

AI all the way! … to the dancefloor!

Zin in een streepje muziek op Nerdland… Het is uiteindelijk toch een festival niet waar?

Onze AI DJ herkent je emotie en speelt de gepaste hit song. Als je wat verdrietig bent, zorgt de DJ voor een power song. Ben je eerder boos, luisteren we samen naar een balad.

Bring your prescription 

Lees jij je bijsluiter wel eens? Echt waar? Wij wel!
Bezoek ons op het Nerdland festival en breng je bijsluiter mee. We gaan er mee aan de slag, tonen je de ins & outs en hopelijk krijgen we hem weer geplooid.

Als je nog meer zin hebt in Life Sciences, kan je meedoen aan een heuse GDPR-proof (opgezette) Clinical Trial met labojas en al!
 

Check out our connected lounge

Zaterdag 4 & zondag 5 Juni is het tijd voor een kopje koffie “coffee icon/emoji”.

Onze connected lounge is de beste plaats om daar van te genieten. Je krijgt niet enkel dat kopje geluk en een lekker luie zetel maar ook aangepaste belichting dankzij smart lights, een leuk filmpje op aanvraag van Google nest, … Kortom, allerlei leuke SmartHome gadgets met bijhorende uitleg over IoT, waardoor onze ConnectLounge die koffie omtovert tot Dé Koffie!

Clinical Trials 

Klinische studies zijn van levensbelang. Diegene die dat nog niet wisten, zijn sinds de pandemie zeker wel op de hoogte.

Business & Decision Life Sciences wil jou dichterbij deze wereld brengen. Bezoek onze Trial set-up op Nerdland en neem deel aan een opgezette studie voor een fictief vaccin samen met de hele familie!
Je krijgt de kans om deel te nemen aan onze studie en allerlei metingen te doen (ECG, gewicht, temperatuur, …) en die vervolgens samen met een begeleider in te vullen. Na elk tijdslot presenteren we de resultaten en keuren we ons fictieve vaccin af of keuren we het goed.

De kids krijgen nog iets leuks mee naar huis.

 • Alle activiteiten zijn doorlopend toegankelijk
 • (Leer)Plezier voor jong & oud!
 • Extra uitleg door experten. Zie timetable ter plaatse
 • Coole stickers & labojassen!

  Meer info 

  Data
  Digital
  Artificial Intelligence
  More events